Adap-HSI-s88-N

Adapter voor de Interfaces HSI-88, HSI-88-USB en DiCoStation voor s88-busverbindingen conform s88-N uit de Digital-Profi-Serie!
adap-hsi-s88-n_01.jpg

Eigenschappen van de Adap-HSI-88-N

Mbv. de adapter Adap-HSI-s88-N is het mogelijk, s88-terugmeldmodules conform , zoals RM-88-N, RM-88-N-O en RM-GB-8-N, direct over afgeschermde Patch-Kabel met de Interfaces HSI-88, HSI-88-USB en DiCoStation te verbinden.

De 6-polige stekkerbussen van de adapter Adap-HSI-s88-N worden daartoe op de drie 6-polige stiftlijsten van de Interfaces HSI-88, HSI-88-USB of DiCoStation gestoken. Daarmee komen voor de drie s88-buslijnen van de Interfaces RJ-45 stekkerbussen ter beschikking, die een s88-verbinding naar de eerste terugmeldmodule mbv. afgeschermde patch-kabel mogelijk maakt.

U krijgt op de Adap-HSI-s88-N 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads Adap-HSI-88-N.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden Adap-HSI-88-N.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst Adap-HSI-s88-N-F (Art.-Nr.: 038112): Adapter voor de HSI-88, HSI-88-USB en DiCoStation voor s88-busverbindingen conform s88-N als gebouwde module (19,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2014 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó