Writing /usr/www/users/ldt/newshop2/dokuwiki/data/meta/nl/light-power.meta failed

Light-Power

Light-Power-Module voor de licht besturing Light@Night en Light-DEC

De Light-Power module heeft 24 licht uitgangen met een stroom belasting van 2,5 Ampere per uitgang.

Eigenschappen van de Light-Power-Moduls

  • De Light-Power module heeft 24 uitgangen, die elk met 2,5 ampere belast kunnen worden. Door de hoge uitgangstroom zijn ze heel geschikt om zeer veel lampjes op de modelbaan, bijvoorbeeld lichtmasten in een straat, gelijktijdig te schakelen.
  • De Light-Power-module moet met een gelijkspanning van 12 tot 24 Volt worden gevoed.
  • Over de 10-polige stifttenlijst verbind de Light-Power-Module met de Light-Interface (LI-LPT of LI-LAN) voor de PC licht besturing Light@Night of de Light-DEC-Basis-Module voor de licht besturing Light-DEC.
  • Alle Light-Power- en Light-Display-Modulen kunnen direct aan elkaar worden gestoken.
  • De Modulen hoeven niet direct in elkaar te worden gestoken. Het is ook mogelijk, deze mbv. de „Kabel L@N“ of mbv. een afgeschermde „Kabel Patch“ (vanaf Light-Power versie 1.2 en Light-Display versie 1.7) met elkaar te verbinden.
  • De Light-Power-Modul is verkijgbaar als geteste gebouwde module (-F). Geschikt montagemateriaal vindt u onder Toebehoren.
  • Met iedere Modul wordt een uitgebreide gebruiksaanwijzing meegeleverd. De gebruiksaanwijzing vindt u ook in de download-paragraaf.
  • Op de gebouwde module wordt 24 maanden garantie verleend.

De Light-Power Module en Light@Night

De PC modelbaan licht besturing Light@Night bestaat uit een Interface (LI-LPT of LI-LAN) en uit ten hoogste 7 Light-modulen met maximaal 280 licht uitgangen.

De Light-Power Module en Interface LI-LAN voor die PC licht besturing Light@Night.

De Light-Power-Module en Light-DEC

De universeel modelbaan licht besturing Light-DEC bestaat uit een Light-DEC-Basis-Module en tenminste een Light-Module. Met Light-DEC staat een universele oplossing ter beschikking, om op maximaal 160 licht uitgangen tot 44 verschillende lichtfunkties vrij in te delen. Met een Light-DEC-Basis-Module kunnen maximaal 7 Light-Power-Modulen worden aangestuurd.

Basis eenheid van de modelbaan licht besturing Light-DEC met de Light-DEC-Basis-Module (in het voorbeeld aan de rechter kant) en minstens een Light-Module (Light-Display – in het voorbeeld aan de linker kant – of Light-Power), dat aan de linker zijkant van de Basis-Module wordt gestoken.

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads Light-Module.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden Light@Night een Aansluitvoorbeelden Light-DEC.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst Light-Power-F (Art.-Nr.: 050062): Light-Power-Module als gebouwde module (84,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2022 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó