Writing /usr/www/users/ldt/newshop2/dokuwiki/data/meta/nl/sa-dec-4.meta failed

SA-DEC-4

4-voudige Schakeldecoder voor Märklin-Motorola en DCC systemen uit de Digital-Profi-Serie !

sa-dec-4-dc-g_sa-dec-4-mm-g_24_ic.jpg

Eigenschappen van de SA-DEC-4

Voor het digitaal aansturen van:

  • verbruikers tot 2 Ampère per uitgang
    (bijv. verlichting, baanvakken spanningsvrij schakelen)
  • zwaarlopende wissel- en seinaandrijvingen
    (bijv. ontkoppelrails)

De decoder krijgt zijn voeding via zijn aparte ingang direct van de wisselspanningsuitgang van een modelspoortransformator (12 tot 18V~) of van een voeding met beschermende isolatie in het bereik van 15 tot 24V=.

4-voudige schakeldecoder met 4 bistabiele relais. Via iedere uitgang kunnen verbruikers tot 2 Ampère geschakeld worden. Leverbaar voor DCC digitaalsystemen onder de aanduiding SA-DEC-4-DC en voor Märklin-Motorola systemen onder SA-DEC-4-MM.

Met de decoder SA-DEC-4-DC kunnen de wissels niet alleen over wisseladressen, maar ook over locadressen aangesproken worden. Daarmee is het mogelijk de wissels bijv. over de functietoetsen F1 t/m F4 v/d Lokmaus2® en R3® te stellen.

U krijgt op de decoder 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads SA-DEC-4.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier:
Aansluitvoorbeelden SA-DEC-4 (Märklin-Motorola) und
Aansluitvoorbeelden SA-DEC-4 (DCC).
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-DC-B (Art.-Nr.: 210211): Schakeldecoder voor DCC-systemen als bouwpakket (38,50 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-DC-F (Art.-Nr.: 210212): Schakeldecoder voor DCC-systemen als gebouwde module (46,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-DC-G (Art.-Nr.: 210213): Schakeldecoder voor DCC-systemen als gebouwde module in behuizing (50,50 €*).

Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-MM-B (Art.-Nr.: 210311): Schakeldecoder voor Märklin Motorola-systemen als bouwpakket (38,50 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-MM-F (Art.-Nr.: 210312): Schakeldecoder voor Märklin Motorola-systemen als gebouwde module (46,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst SA-DEC-4-MM-G (Art.-Nr.: 210313): Schakeldecoder voor Märklin Motorola-systemen als gebouwde module in behuizing (50,50 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2022 by LDT
Märklin en Motorola zijn geregistreerde handelsmerken.

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó