Light-Display

Light-Display-Module voor de licht besturing Light@Night en Light-DEC

De Light-Display module heeft 40 uitgangen voor verlichtings aansluitingen met een stroom belasting van 0,5 Ampere per uitgang.

Eigenschappen van de Light-Display-Moduls

  • De Light-Display modulen hebben 40 uitgangen, die elk met een 0,5 Ampere belast kunnen worden. Deze zijn geschikt voor het schakelen van modelbaan lampjes of lichtdioden (LED).
  • Over de klemmen KL6 wordt iedere Light-Display-module met spanning uit een modelbaantransformator gevoed. De voedingsspanning mag tussen 10 en 18 Volt wisselspanning of tussen 12 en 24 Volt gelijkspanning bedragen.
  • Over de 10-polige stifttenlijst verbind de Light-Display-Module met de Light-Interface (LI-LPT of LI-LAN) voor de PC licht besturing Light@Night of de Light-DEC-Basis-Module voor de lichtaansturing Light-DEC.
  • Alle Light-Power- en Light-Display-Modulen kunnen direct aan elkaar worden gestoken.
  • De Modulen hoeven niet direct in elkaar te worden gestoken. Het is ook mogelijk, deze mbv. de „Kabel L@N“ of mbv. een afgeschermde „Kabel Patch“ (vanaf Light-Power versie 1.2 en Light-Display versie 1.7) met elkaar te verbinden.
  • De Light-Display-Modul is verkijgbaar als bouwpakket (-B) of als geteste gebouwde module (-F). Geschikt montagemateriaal vindt u onder Toebehoren.
  • Met iedere Modul wordt een uitgebreide gebruiks- resp. bouwhandleiding meegeleverd. De gebruiksaanwijzing vindt u ook in de download-paragraaf.
  • Op de gebouwde module wordt 24 maanden garantie verleend.

De Light-Display Module en Light@Night

De PC modelbaan licht besturing Light@Night bestaat uit een Interface (LI-LPT of LI-LAN) en uit ten hoogste 7 Light-modulen met maximaal 280 licht uitgangen.

De Light-Display Module en Interface LI-LAN voor die PC licht besturing Light@Night.

De Light-Display Module en Light-DEC

De universeel modelbaan licht besturing Light-DEC bestaat uit een Light-DEC-Basis-Module en tenminste een Light-Module. Met Light-DEC staat een universele oplossing ter beschikking, om op maximaal 160 licht uitgangen tot 44 verschillende lichtfunkties vrij in te delen. Met een Light-DEC-Basis-Module kunnen maximaal 4 Light-Display-Modulen worden aangestuurd.

Basis eenheid van de modelbaan licht besturing Light-DEC met de Light-DEC-Basis-Module (in het voorbeeld aan de rechter kant) en minstens een Light-Module (Light-Display – in het voorbeeld aan de linker kant – of Light-Power), dat aan de linker zijkant van de Basis-Module wordt gestoken.

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads Light-Module.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden Light@Night een Aansluitvoorbeelden Light-DEC.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst Light-Display-B (Art.-Nr.: 050031): Light-Display-Modul als bouwpakket (59,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst Light-Display-F (Art.-Nr.: 050032): Light-Display-Module als gebouwde module (79,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2016 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó